banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Av. Düşünür resmen aday adayı

12 Haziran 2011’de yapılacak olan Milletvekili genel seçimleri için Şanlıurfa'dan Milletvekili adayı olmak için Av. Ahmet Düşünür Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığında adaylığa resmen başvuruda bulundu.

 

Av. Ahmet Düşünür başvuruların son gününde evraklarını tamamladıktan sonra AK Parti İl Başkanlığına gelerek “başvuru evraklarını” İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’e teslim etti.

 

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili aday adayı olan Av. Ahmet Düşünür’e başarılar dileyen Eğilmez; “AK Partide başkanlık yapan Av. Ahmet Düşünür’ün aday adaylığı partimize ve Şanlıurfa’ya hayırlı olsun” dedi.

 

AK Partiden aday adaylık başvurusunu yapan Av. Ahmet Düşünür ise “Partim için, Şanlıurfa ve ailem için hayırlı olsun” dedi. 

 

Bilindiği gibi Av. Ahmet Düşünür AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığını yaklaşık 2 yıl sürdürmüş, Milletvekili aday adayı olmak için 15 Ocakta parti tüzüğü gereği istifa etmişti.

 

Milletvekili genel seçimlerinde aday olmak için AK Parti aday adayları için resmi süreç (7 Mart) Pazartesi günü başlamış, 14 Mart Pazartesi günü (bugün saat 17:00’de)  sona erdi.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.