banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Aslan, Bakan Arınç'a Kürd Raporu sundu

AK Parti Suruç İlçe Başkanı İzzetin Aslan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a Kürt Sorunu ile ilgili bir dosya sundu.

 

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Şanlıurfa’da düzenlenen “20.Yerel Medya Eğitim Semineri” programı için iki gün Şanlıurfa’ya geldi. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ziyaretinin ikinci gününde, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret etti. Bu esnada Suruç İlçe Başkanı İzzetin Aslan, Stratejik Düşünce Enstitüsü (SDE), "Kürt Sorunu'na Çözüm için Öneriler” başlıklı raporunu Bakan Arınç’a sundu.

 

Suruç’u çok etkileyen, Türkiye’nin en büyük sorunlarından olan ve yıllardır Türkiye’de birçok gelişimin önünde engel olarak konulan Kürt kimliği ile ilgili yaşanan sorunları ve çözüm önerilirini Bakan Bülent Arınç’a sunduğunu ifade eden İzzetin Aslan; “Amacımız kimse ötekileşmeden ve kimliğinden dolayı aşağılanmadan özgürce yaşayabilmeli. Bu anlamda AK Parti döneminde birçok ezber bozuldu. Genel Seçimlere hazırlanırken, AK Parti daha güçlü ve sivil bir anayasa ile bu sorunların ortadan kaldıracaktır” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.