banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Aslan Ali Bayık, Ustalık döneminde Hilvan'a talip VİDEO

AK Parti Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 2014 yerel seçimleri için partisinden yeniden aday adayı oldu. Bayık, bugün AK Parti il binasına giderek resmi müracaatta bulundu.

Hilvan Belediye başkanı Aslan Ali Bayık, 2014 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti’den aday adayı oldu. AK Parti İl binasına giden Bayık, resmi başvurusunu yaptı. Yeni dönemde deHilvan’ı yönetmek istediğini belirten Bayık, “AK Parti’nin neferiyim. Hilvan’da güzel hizmetler yaptık. İlçemizin gelişimine büyük katkıda bulunduk. Eksik kalan hizmetlerimi yeni dönemde tamamlayabilmek adına yeniden aday adayı oldum. İnşallah partim adaylığımı yeniden bana layık görür. Çıraklık döneminde Hilvan'a yaptığımız hizmetlerin daha büyüğünü ustalık döneminde yapacağız. Diğer aday adayı kardeşlerime başarılar diliyorum. Neticesinde Hilvanımız ve Partimiz kazanacak. Partim bana ne görev verirse versin bir nefer olarak çalışacağım" dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez de, Aslan Ali Bayık’ın Hilvan’da çok güzel hizmetlerinin olduğunu belirterek; "Beraber çalıştık. Aday adaylığı sürecinde kendisine başarılar diliyorum" dedi.

VİDEO Gelecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.