banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Aslan Ali Bayık Davullarla karşılandı


Geçtiğimiz Cuma günü AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adaylarının açıklanmasıyla beraber 31 Mart'ta yapılacak seçimlere de start verildi. AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan aday tanıtımının ardından bugün Şanlıurfa'ya gelen adaylar coşkulu bir şekilde karşılandı.
10 Yıldır Hilvan'da belediye başkanlığı döneminde bir çok ilke imza atan ve yeniden AK Parti'den Aslan Ali Bayık'ı karşılamak üzere yüzlerce konvoyluk araçlarla GAP Havaalanına giden Hilvanlılar, Bayık'ı davullu zurnalı coşkulu bir şekilde karşıladı. Karşılamanın ardından AK Parti Hilvan İlçe Başkanlığı'nda geçerek tebrikleri kabul eden Bayık, biz Hilvan olarak kocaman bir Hilvan aileyiz. Bundan sonra da aileye olmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz.
27. Dönem Milletvekili Adayı Güler Kama İzol, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir ve bazı aday adayları ile birlikte dışarıda bekleyen kalabalığa seslenen Hilvan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık 'Altyapıdan üstyapıya sosyal belediyecilikten eğitime kadar her şeyi yenilikçi yaklaşarak hep beraber başardık. Bundan sonra da Hilvan'a ve Hilvanlılara hizmet etmeye ve devam edeceğiz. Her başarımız birlikte olduğu gibi, bundan sonraki başarılarımız da yine beraber olacaktır.
Bayık, konuşmasının ardından bugüne kadar kendisine destek olan ve karşılamaya gelenlere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.