banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Arslan: Cengiz Topel’de Halkın Parasını Boşa Harcamadık

Son günlerde kamuoyunda yer alan haberlere ilişkin bir açıklama yapan Arslan, “Cengiz Topel Altgeçidini hizmete açtığımızda yağmursuyu drenaj şebekesini cavsak deresine bağlamamız gerekiyordu. Ancak Abide Köprülü Kavşağı yapılmadığı için bugün yapılan çalışmayı yapmış olsaydık paralar boşa gitmiş olacaktı. Eğer o günün şartlarında bu şebeke çekilmiş olsaydı bugün yeniden kazılıp yeniden yapılacaktı. Bu yüzden biz bu çalışmayı Abide Köprülü Kavşağı’nın tamamlanmasının ardından yaptık. Bu süre zarfında burada geçici bir çözüm ürettik ve bir dinamo yardımıyla suyun tasfiyesini gerçekleştirdik” dedi.

“Her nimetin bir külfeti olur” diyen Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan, “Cengiz Topel ve Abide Kavşağı’nda bu çalışmaların yürütülmesinden dolayı 4-5 günlük bir sıkıntı oldu. Ancak bu sıkıntı şuan giderilmiştir. Önemli olan hem masrafsız hem de ekonomik bir şebeke tesisi olmuştur. Bu konuda bizlere büyük destek veren Mesar Şirketine ve Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Arıcı’ya Şanlıurfalılar adına teşekkür ediyorum. Gerek iş makinelerini bize kullandırdıkları için gerekse de Abide Köprülü Kavşağı’nın kente kazandırılması adına büyük emekleri olmuştur” diye konuştu.

Şanlıurfa Belediyesi olarak 9 yıldan bu yana yürütülen hizmetlerde ekonomik projeler üretmeye dikkat ettiklerini kaydeden Arslan, “Halkın parasını asla boşa harcamadık. Gerek Cengiz Topel’de gerekse de diğer hizmetlerde ekonomik projeler ürettik. Gönül şunu istiyor yazılı ve görsel basın bir konuyu işlerken bizleri arayarak olayın tam manasıyla ne olduğunu sorsunlar. Bizlerde onlara bilgi versek onlarda bu konuyu kamuoyu ile paylaşsa daha iyi olur. Sözün kısası bahse konu olan yerde belediyemiz çalışmalarını tamamlamıştır” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.