banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Arkan kırsalda temaslarını sürdürüyor

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Arkan Hilvan ilçesinde gezmedik kırsal mahalle bırakmıyor. Mehmet Arkan’a ziyaretleri sırasında Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve ilçe teşkilatı katıldı. Mehmet Arkan, Akbaş, Ağırbaş, Tuzveren, Akçakebir, Tepecik, Uzuncuk, Yukarı kamış ve Küçük gölcük kırsal mahallelerini ziyaret etti.
Kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen aday Arkan, içlerinden biri olduğunu hatırlatarak destek istedi. Bölgeyi iyi tanıdığını tüm sıkıntılara hakim olduğunu seçmenlere anlatan Arkan, mevcut sorunların giderileceğini ifade etti.
Seçim çalışmaları ile ilgili konuşan Mehmet Arkan “Bugün sayın Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız, yönetim kurulu üyelerimizle Hilvan’ın kırsal kesimlerini geziyoruz. Tepecik, uzuncuk, yukarı kamış, Küçük gölcük, Akbaş, Ağırbaş, Tuzveren, Akçakebir köylerini gezdik. Millet ile iç içeyiz. Halkımızın yirmi dört saat yanında olacağımızı söyledik. Onlarda bize desteklerinin sonuna kadar olduğunu söylediler. Bu vesile ile gayet mutluyuz. İnşallah bu 1 Kasım’da sandığa yansıtırsak çok iyi olur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.