banner2
Öne Çıkanlar Taşlıdere Eyyübiye Belediyesi Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Arkan, Hilvan esnafıyla coştu

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan AK Parti İlçe Başkanı Hanif Düzme, Şanlıurfa AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Başak ve Hilvan AK Parti ilçe Başkan Yardımcısı Veysi Dürbin ile birlikte esnaf ziyaretini gerçekleştiren AK aday Mehmet Arkan, gün geçtikçe vatandaşların teveccühlerinin arttığını söyledi.

 

Hilvan’ın AK Partinin kalesi olacağını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Arkan, “Hilvan’da gerçekleştirdiğimiz seçim çalışmalarında, vatandaşların gün geçtikçe artan teveccühüyle karşılaşıyoruz. İstikrarın devamını isteyen Hilvanlı hemşerilerimiz seçimlerinin AK Partiden yana olacağını belirttiler. Görüştüğümüz Hilvanlı hemşerilerimiz huzur ve güven içerisinde yaşamak istiyor. Bunun için de istikrarın devam etmesi gerektiğini belirtiyorlar. Bu nedenle herkesin tercihi AK Partiden yana. Belediye başkanımızın Hilvan’da yapmış olduğu güzel hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Milletvekili adayı Mehmet Arkan ile beraber seçim çalışmalarına katılan ve destek isteyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ise, “1926 yılından beri ilçe olan Hilvan’a şimdiye kadar en büyük hizmetler AK Parti döneminde geldiği için, Hilvan halkı AK Parti iktidarından çok memnun. Hilvan, tüm seçimlerde AK Partiyi desteklediği gibi, önümüzdeki seçimlerde de yine tercihini AK Partiden yana kullanacaktır” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.