banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı

Arınç MHP'li Türkkan'ı Yalanladı

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, 2 milyondan fazla yazarkasa ve sayısı yüzbinleri bulan mobil pos cihazı değişimi konusunda işletmelerin tek bir firmaya mecbur bırakıldığını belirterek, "Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın oğlunun da bu firmanın ortakları arasında yer aldığı iddiası doğru mudur?" sorusuna Bülent Arınç sert bir şekilde yalanladı.

Arınç Twitter hesabından iddiaları sert bir dille yalanladı.

İşte Arınç'ın o iddialara cevabı: "MHP'li bir vekilin soru önergesinde dile getirdiği; oğlumun mobil poz cihazı üreten bir firmaya ortak olduğu iddiası külliyen yalandır. Öncelikle varlığı kesinlikle yalan olan ve daha önce hiçbir yerde sözü geçmeyen konuyu iddia olarak TBMM'nin gündemine getirmenin hangi ahlaki değerle bağdaştığını kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Bu vesileyle bir kere daha hatırlatmak istiyorum ki; Benimde oğlumun da maaşı dışında herhangi bir geliri bulunmamaktadır. Bundan sonra bu tür iddiaları gündeme getirmek isteyenlere duyururum" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.