banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Argıl Halfeti arası kısaldı

Halfeti’ye bağlı Argıl Beldesi arasındaki yeni açılan stabilize yolun asfaltlanmasından dolayı Argıl ile Halfeti arasındaki mesafe 8 km. kısaldı.

 

Yolun asfaltlanmasından dolayı AK Partili Argıl Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek çok memnun olduğunu ve Argıllıların dara rahat ulaşım sağladığını ve ekonomik bakımından da faydası olduğunu ifade etti.

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Eski İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür ve il Yönetiminden kalabalık bir heyet yeni açılan yolu incelediler.

Burada konuşan Argıl  Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek; Bu yolun asfaltlanmasında AK Parti eski İl başkanı Av. Ahmet Düşünür’ün çok gayretleri oldu. Kendisine Teşekkür ediyoruz. Yeni İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez buraya geldi hem yeni görevinde başarılar diliyorum hem de teşekkür ediyorum. Yine katkılarından dolayı Sayın Milletvekillerimize ve Valimize de teşekkür ediyorum. Argıl ile Halfeti arasındaki mesafe kısaldı. Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın da dediği gibi yol medeniyettir. Yol yapımına çok önem veriyoruz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Eski İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür, Argıl Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek ve AK Partili yöneticiler yeni yolda fotoğraf çektiler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.