banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

AR-GE Toplantısında Gündem; Siyaset Akademisi

AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya AR-GE Başkan Yardımcısı Fatih Kahya, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve İlçe AR-Ge Başkanları katıldı.

Toplantıda, düzenlenecek olan siyaset akademisi ile ilgili çalışmaları değerlendirdiklerini aktaran Urmak; “AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığı tarafından yürütülen Siyaset Akademisini Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak 8.Dönem eğitim çalışmasını yapacağız. Daha önce 4’ü  Şanlıurfa merkez, Viranşehir, Siverek ve Birecik İlçelerimizde olmak üzere 7 merkezde Siyaset  Akademisi düzenledik.  21 Eylül’de “Yerel Yönetimler IV” konu başlığında başlayacak olan Siyaset Akademisi 8 hafta sürecek ve eğitim faaliyetimize çok değerli Bakanlarımız, Büyükşehir Belediye Başkanlarımız, Büyükşehir Belediye Kanunu konusunda deneyimli Akademisyenler ve Kişisel Gelişim Uzmanı katılımcılarla birlikte olacaklar” dedi.

Siyaset ve yerel yönetim hakkında bilgi edinmek isteyenler için önemli bir fırsat olacağını ifade eden Urmak; “Konu başlığımız Yerel yönetimler olduğundan gerek şuan yerel yönetimlerde görevde bulunan ve gerekse önümüzdeki dönemde bu alanda hizmete talip olmak isteyenlerin faydalanacağı bir eğitim faaliyetidir” diyerek Siyaset Akademisi kayıtlarının İl Başkanlığında 21 Eylül tarihine kadar yapılacağı ve18 yaşını doldurmuş herkesin başvurabileceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.