banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

AR-GE Başkan Yardımcı Vekil Uslu ilk toplantısını gerçekleştirdi VİDEO

İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcıları ve AR-GE Başkanlarının bulunduğu toplantıda konuşan Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu; “Partimizin kuruluşundan beri AR-GE olarak halkın ne istediğini, ne talep ettiğini ne düşündüğünü bilmek için çalışıyor. Yerelde de bu anlamda çalışmalar yapılıyor. Bugün bu vesile ile İl Başkanlığında ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

Toplantıya ilişkin bilgi veren Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu; “Değerli Başkanımızın ilimizin her alanında yürüttüğü çalışmaları şüphesiz ki AK Parti ailesi olarak teşkilatımızın her birimleri desteklemeye devam ediyor. Bu çerçevede şahsımın da dahil olduğu tüm Milletvekili arkadaşlarımla sürekli sahada olmak ve milletle iç içe, milletin sorunlarına vakıf olmaya her daim gayret göstererek bir çözüm mercii olmaya da dikkat ederek bu çerçevede çalışmalarımızı devam ediyoruz” dedi.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini görevlendirdiğini ifade eden Prof. Uslu; “Sayın Başbakanımızın tevdi ettiği AR-GE Başkan Yardımcılığı görevim çerçevesinde hem İl Başkanımızla İlimizin sorunlarını istişare etmek hem de İl, Kadın Kolları, Gençlik Kolları AR-GE sorumluları ile yaklaşan yerel seçimler ve genel ihtiyaçlar çerçevesinde Urfa’da nasıl bir AR-GE politikası izleyeceğiz, ilin sorunlarını daha iyi anlamak. Çünkü bu birimin yerelde görevi budur. İlin toplumsal, politik meselelerini ve ilin ihtiyaçlarını tespit edip buna göre politikalar ve stratejiler üretmek ve gerçekleştirmektir. Partimizin kuruluşundan beri AR-GE olarak halkın ne istediğini, ne talep ettiğini ne düşündüğünü bilmek için çalışıyor. Yerelde de bu anlamda çalışmalar yapılıyor. Bugün bu vesile ile İl Başkanlığında ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

AR-GE birimi olarak çalışmalarının sürekli sürdürdüklerini belirten AK Parti İl Başkanı av. Yusuf Eğilmez ise; “Sayın Vekilimiz bugün bizi ziyaret etti. Her zaman ziyaret eder ama bugün gerçekleştirdiği ziyaret anlamlıdır. AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı olarak bizi ziyaret etti. Şanlıurfa teşkilatımızın AR-GE sorumluları ile toplantımızı gerçekleştirdik. Bu anlamda sayın Vekilimizin yeni görevi hayırlı olsun. Genel Merkezde Zeynep Hanımla birlikte 4 hemşehrimize önemli görevler verildi. AR-GE birimi olarak bu aralar ilimize yoğun çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımızın başında siyaset akademisi geliyor. Bilindiği gibi Siverek’te Siyaset Akademisi çalışmamız devam ediyor. Cumartesi günleri gerçekleşen programa Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu gelerek katılacak. Sayın vekilimize ziyaretindne dolayı teşekkür ediyorum. Görevinin hem kendisine hem teşkilatımıza hemde şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AR-GE toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.