banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Ankara Altındağ heyet, Başkan Demirkol’u makamında ziyaret etti

 

Haliliye Belediyesi, Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın destekleriyle Sosyal Etkileşim Projesi kapsamında Ankara’nın Altındağ Belediyesi ile ortak projeye imza attı. “İpekyolu’nda El Sanatları Sergisi” adıyla başlatılan projenin ilk ayağı Ankara’da gerçekleşti. Projenin kapanış ayağı için Şanlıurfa’ya gelen Altındağ Belediyesi heyeti Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti.

Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Temel, AK Parti 22. Dönem Şanlıurfa Milletvekili ve Altındağ Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı Mehmet Atilla Maraş, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve Belediye Meclis Üyesi Metin Çadırcı’nın yer aldığı ziyarette, Başkan Demirkol projenin önemine ilişkin çeşitli bilgiler verdi.

Yapılan projeyle doğu ve batı arasında bir köprü oluşturmayı başardıklarını anlatan Başkan Demirkol, ziyaretle ilgili açıklamasında şunları söyledi:
“Haliliye Belediyesi ve Altındağ Belediyesinin ortaklaşa yürütmüş olduğu bir sosyal etkileşim projesi olan İpekyolu’nda El Sanatları Sergimizin birinci bölümünü Ankara Altındağ Belediyesinin salonlarında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu sunumumuzda bu sergimizde bize ev sahipliğini en candan, en samimi ve en kalbi şekilde yapan Altındağ Belediye’mizin Başkanı Sayın Veysel Tiryaki Beyefendiye ve şuanda bizleri ziyaret etme tevazuunda bulunan Sayın Tuncay Temel Beyefendiye ve beraberindeki heyete Haliliye’yi ziyaret ettikleri için teşekkür ederiz. Bu sosyal etkileşim projelerindeki amaç bölgemizi ve ülkemizi ilk önce biz tanıyalım bölgemiz insanıyla uzak coğrafyadaki insanlar arasında kardeşlik ve uhuvvet duygusunun gelişmesi, birbirimizin sahip olduğu kültürel değerlerin aslında aynı olduğu ve bizim birbirimizden ayrı olmadığımızı gösteren faaliyetlerimiz olacak.”

Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Temel ise, “İpekyolu’nda El Sanatları konulu proje kapsamında burada olmaktan mutluluk duyuyoruz. İlçemizin üyeleri, kadın eğitim kültür merkezlerinin üyeleri, yaklaşık 30 kişi ile birlikte burada olmaktan büyük bir şeref duyuyoruz, onur duyuyoruz. Büyük bir konukseverlikle karşılandık, büyük bir sıcak ilgi gördük, çalışanlarınız bizimle çok yakından ilgilendiler. Sizlerde bizi makamınızda kabul ettiniz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.