banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Altun'dan Fakıbaba’ya suçlama

Altun, yaptığı açıklamada, Şanlıurfa Belediyecilik alanında Fakıbaba’nın ilk döneminde Şanlıurfa’nın ileri gittiğini ancak ikinci döneminde başladığı yere geri geldiğini belirterek; “Şanlıurfa Belediyecilik alanında bana göre yani benim ve benim gibi düşünenlere göre Sayın Fakıbaba’nın ilk döneminde Şanlıurfa ileri gitmiştir ancak ikinci döneminde başladığı yere geri gelmiştir. Yani Şanlıurfa’nın 10 yılı heba olmuştur, çalınmıştır. Bu sebeple Şanlıurfa’nın 10 yılını çalan Fakıbaba bana göre HIRSIZDIR.

*AYRICA bir sivil toplum kuruluşu temsilcisi olarak urfa halkı adına Sayın Fakıbaba’ya sorularım olacak. 2012 yılında ikamet ettiğiniz Belediyeye ait yaklaşık 10 dönümlük köşkünüzde aylık kira ne kadar ödediniz. O mahallede civar evlerde emsal değer ne kadardır. Siz ne kadar kira ödediniz.

*Binlerce boşta gezen işsiz gençler size iş için müracaat ederken siz bunlara iş vermezken 29 Mart 2009 Belediye seçimleri öncesinde Dünya lideri Sayın Başbakanımızı Ceket fırlatıp yuhalayanları ödüllendirmek amacıyla Belediye bünyesinde işe aldın mı almadın mı? Yüreğin yetiyorsa çık bunları kamuoyuna açıkla. Açıklamazsan ben açıklayacağım.

*Sayın Başkan hani beni şikayet edin, beni şikayet edin diyorsun ya şimdi ben sana söylüyorum hodri meydan bu söylediklerim yalansa sen beni savcılığa şikayet et.

*Artık Şanlıurfa Büyükşehir oldu. Artık Şanlıurfa’nın yükünü kaldırabilecek, ufku büyük, vizyonu büyük, projeleri büyük, herkesi ve her kesimi kucaklayan bir başkan lazım. Bu başkanımız 10 yılda Şanlıurfa için yapacaklarını yeterli veya yetersiz yaptı. Artık Belediyede yeni bir heyecan yeni bir başkan lazım.

*Ayrıca ileriki tarihlerde Şanlıurfa’nın ve toplumun yararına olacak önemli açıklamalarım olacak” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.