banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ali Tezel CHPden siyasete girdi

 Sosyal Güvenlik uzmanı olarak ekranlarda boy gösteren Ali Tezel siyasete girdi.. Daha önce de eşini baldızıyla aldattığı iddiasıyla gündeme gelen Tezel, CHP saflarına katıldı..

Sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, CHP İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen, emeklilere yapılan zam ile ilgili basın toplantısında, CHPye katıldığını belirterek, Bugünden itibaren CHPnin bir neferiyim dedi.

CHPnin sol bir parti olduğunu, emeğin, emekçinin ve emeklinin yanında yer alması gerektiğini ifade eden Tezel, yaklaşık 20 yıldan bu yana emeklinin ve emekçilerin milli gelirden daha fazla yararlanmasını savunduğunu söyledi.

Kendi çabalarımla bir yere kadar gelebildim diyen Tezel, bundan sonra siyasetle yoluna devam edeceğini ifade etti.

Türkiyenin sol bir iktidara ihtiyacı olduğunu belirten Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel, bundan sonra CHPli olarak emekçilerin refah seviyesinin artması için çaba göstereceğini söyledi.

Tezel geçtiğimiz aylarda yasak aşk iddialarıyla da gündeme gelmişti.. Resmi nikahlı eşini boşanmak için ikna edemediği ve bıçakladığı söylenen Tezelin baldızıyla evlenmek istediği de basına yansımıştı..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.