banner2
Öne Çıkanlar Kovancı Mahallesi Abdülkerim Gök İftar verdi Emir Preldzic 4 Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş

Ali Karekeçili; Gelecek bir Karaköprü için adayım VİDEO

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında resmi başvuruyu yapan Ali Karakeçili 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için resmen start verdi.

 

Yaklaşık bin kişilik bir grupla AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında Başkan Av. Yusuf Eğilmez’e başvuru dilekçesini teslim eden Karaköprü Belediye Başkan Aday Adayı Ali Karakeçili; “25 yıl boyunca kamu hizmetinde çalıştım. Bürokrasideki tecrübe ve deneyimimi, doğduğum, büyüdüğüm Karaköprü ilçemize harcamak istiyorum, bu göreve talip oldum. Başbakanımızın bu görevin bize tevd’i edilmesi halinde, halkın katılımı ile ortak akıl gelecek Karaköprü’yü yeşerteceğiz. Karaköprü için bir iki değil, elli yılık planlama yapıyoruz. Gelecek nesillere sorunlu bir Karaköprü bırakmak istemiyoruz. Modern, planlanmış, yol, sağlık tesisleri ve eğitim tesisler sorunları en asgariye inmiş bir Karaköprü inşa edeceğiz. Tüm kesimlerin katılımı ile yapacağız” dedi.

Başkan Av. Yusuf Eğilmez ise Karaköprü Belediye Başkan Aday Adayı Ali Karakeçili’ye başarılar dileyerek; “İlçemize, ilimize ve partimize hayırlı olsun” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.