banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Ali Doğan Seçim Bürosu Açtı

Şanlıurfa’da AK Partiye gönül veren “Samancılık” yaparak geçimini sağlayan Ali Doğan, AK Parti için seçim bürosu açtı.

 

Mevsimine göre samancılık yaparak ailesinin geçimini sağlayan 9 çocuk babası 54 yaşındaki Ali Doğan ve bir grup fakir vatandaş, Eyyübiye semtinde İmam Keskin Mahallesinde Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Devlet Bakanı Faruk Çelik bugün “seçim bürosunu” açtı.

 

Seçim bürosu açılışına katılan ve burada konuşan Milletvekili adayı M. Kasım Gülpınar, “Bizim anlayışımız kimseye ayrımcılık yapmadan hakkıyla çalışmak. Hani kürtçe bir ifade var, Kese be kesa Ğedıye hema em ji lı bı kesa bu ğeduvi” (Kimsesizlerin kimsesi Allahtır. Ama bizde sahipleneceğiz) dedi.

 

Daha sonra kürsüye gelen Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Devlet Bakanı Faruk Çelik ise; “Birlikte büyük gelişmeleri yaşadık. Yaşamaya devam edeceğiz. Ayrımcılığı, kayırmacılığı bizim hükümetimiz bitiriyor. Oylarınız zayi olmasın. Kime vereceğinizi biliyorsunuz” dedi.

 

Seçim bürosunu AK Partiye kazandıran Ali Doğan’a da çok teşekkür eden Bakan Çelik; “Yağmurun altında bu kadar beklediniz. Bu sevgi çok önemli. Allah sizden razı olsun. Seçim büromuz hayırlı olsun” dedi.

 

Çocuklarının geçimleri için ayırdığı paranın bir kısmını seçim bürosu için harcadığını söyleyen Ali Doğan "Ben aç kalırım ama yeter ki partim ayakta dursun. Ben AK Parti için canımı feda ederim. Başbakanımız Erdoğan'ı canımdan daha çok seviyorum. Onun için her şeyi yaparım" dedi.

www.balikligol.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.