banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Ali Delioğlu İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı VİDEO
Daha Önce Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan ve Başbakan'dan tam destek alan Av. Yusuf Eğilmez'den sonra Başbakan Erdoğan'a rağmen adaylığı önünde herhangi bir engel olmadığını demokratik hakkı kullanarak delegeler desteği ile 2. bir liste çıkaracağını belirten Ali İhsan Delioğlu Adaylığını resmen açıkladı.

Şanlıurfa Dedeman otelinde düzenlediği bir basın toplantısı ile adaylığını resmen açıklayan Ali İhsan Delioğlu, AK Parti teşkilatlarında büyük sıkıntı olduğunu iddia ederek, seçimlerde 20 kişinin istifa ederek Miletvekiliğine aday olmasını da facia olarak değerlendirdi.

Adaylığı konusunda başbakan dahil herkesi yazılı olarak bilgilendirdiklerini söyleyen Delioğlu; "ben adaylığımı açıklamadan önce Başbakan Erdoğan Bakan Faruk Çelik ve Milletvekillerimizi yazılı olarak bilgilendirdim. adaylığımızı Başbakan istemediğini söylüyorlar. Hiç kimseden, Başbakan dahil, 'iki liste çıkmasın' diye bir uyarı almadık" dedi.

iki liste çıkaran başka illerinde olduğunu ve bu demokratik haktan hiç kimsenin mahrum bırakılamayacağını söyleyen delioğlu; "geçmişte Partinin çıkardığı liste değilde karşı listede kazanmış örnekler var. Tunceli ve Karaman bu bunlara örnektir" dedi.

"AK PARTİ KOORDİNATÖRLERİ HADLERİNİ BİLSİN"
Basın toplantısında parti teşkilatı koordinatlarına da sert çıkan Delioğlu; "seçim süreçlerinde Şanlıurfa'ya gelen sıra gecelerinde eğlenerek 3 günde ŞAnlıurfayı çözdük diyorlar. buna kim inanır? buna kargalar dahi güler. öncelikle şunu söylemek isterim ki hiç kimse Şanlıurfalılarla dalga geçemez. Urfalıların isteğini çözdüklerini söyleyen koordinatlar önce hadlerini bilsinler" dedi.
bir gazetecinin sorusu üzerine Balikligol.com'a Özel açıklama yapan Halil Özcan'ın Başbakanın Gösterdiği adayı destekleriz sözünü atfeden imalı bir açıklama ile; "Milletvekillerimizden hiç biri bize destek çıkışı olmadı. ama biz hepsinden destek istiyoruz" dedi.
Haber Mehmet Guli Aslan / Balikligol.com





VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.