banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Ali Delioğlu, Büyükşehirden Başkan Aday Adayı Oldu

Başvuru dilekçesini İl Başkanı Bahattin Yıldız'a veren Ali İhsan Delioğlu; Teşkilatın bir çok kademesinde görev yaptığını anımsatarak, Büyükşehir Belediyesine talip olduğunu belirtti.

Başkan Yıldız ise hayırlı olsun temenisinde bulunarak çıktığı yolda başarılar diledi. 

Şanlıurfa’nın Son 20 yılında yapılmış bütün seçimlerinde, gerek fiilen, gerekse fikir ve düşünceleriyle her zaman dikkatleri üzerine çekmiş olup,sporcu kimliği ile de tanınan Ali ihsan Delioğlu Şanlıurfa’lı gençlerin milli ve manevi değerlere bağlı bir şekilde yetişmesi için yaptığı çalışmalara hiç ara vermedi. Bir dönem Türkiye Judo Federasyonu Merkez hakem kurulu üyeliği yapmış olup bir çok ulusal ve uluslar arası organizasyonlarda ülkemizi başarıyla temsil etti.Onun destek ve gayretleri ile Şanlıurfa’lı 11 gencimiz milli takım düzeyinde sporcular olarak ülkemizi temsil etme başarısını gösterdi. Halen Türkiye Judo federasyonu teknik kurul üyeliği görevini de yürütmekte olan Ali ihsan Delioğlu evli ve dört çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.