banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Alevi Derneğinden AK Partiye ziyaret VİDEO
AK Parti İl Başkanına geç kalınmış bir tebrik ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şubesi Başkanı Kemal Atalar; “AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez'i hem makamında yönetim kurulu arkadaşlarımızla ziyaret edip, hem geçte olsa dernek yönetimine yeni gelmemiz nedeniyle ancak ziyarete geldik. Hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şanlıurfa'da yaşayan 15 binden fazla Alevi vatandaşlarının dini ihtiyacı olan, ibadetlerini yapmak için temeli atılan Cemevinin temel atımından sonraki süreçte gerileme oldu. Özel idare kanalıyla İl Genel Meclis üyelerinin yardım yapmasını istediğimiz bir öneride bulunmuştuk. AK Parti meclis üyeleri ve başkanları ile diğer partilerde aynı şekilde inançlarımıza ve ibadetlerimize saygılıdırlar. Bu anlamda hem İl Başkanı Yusuf Eğilmez’in desteğini almak hem de tebrik etmek istedik. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” dedi
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şubesi Başkanı Kemal Atalar ve yönetimine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz AK Parti dini inançlara en saygılı partidir. Biz dini ve etnik konularda her zaman üzerimize düşenleri yapıyoruz” dedi.

VİDEO

alevi dernek başkanı kemal atalar ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.