banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

Akyürek,vatandaşa hizmet için çalışıyoruz
Milletvekili Akyürek, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Büyükfırat ile birlikte ilk olarak Sak Parti Viranşehir İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı Celalettin Sayan ile bir süre görüşen Akyürek, beraberindekilerle birlikte daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu. Cadde cadde esnafı ziyaret eden Akyürek, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, yaptıkları çalışmaları anlattı. Yolda gördüğü herkesle tokalaşan Akyürek, öğrenci, işçi ve esnafla sohbet etti.

“TÜM SORUNLARI ÇÖZECEK GÜÇTEYİZ”

Halkın tüm sorunlarını anlamaya daha sonra da çözüm için harekete geçmek için çabaladıklarını anlatan Akyürek, “Tüm sorunları çözecek güçteyiz. Allah’ın izni ile başbakanımız bölgemize önem veriyor. Bakanımız ve tüm vekillerimiz bir arada çalışıyorlar. Viranşehir’in tüm sorunları çözüme kavuşturulacaktır. Zaten bunlar başladı. Biz, seçim startını verdiğimiz ilk günden beri, hizmeti işimiz olarak kabul ettik. İnsanlarımız en güzel şeye layıktır. Sabırlı olmalarını diliyorum. Burada gelecek parlaktır. Şanlıurfa şahlanmıştır. Urfa diyip geçmemek lazım. Yani her yönüyle değer kazanıyor. Esnafıyla, arazisiyle, köylüsüyle değer kazanıyor. Elbette sıkıntılar var.. ama biz bunları çözmek için çabalıyoruz” dedi.

Akyürek, Viranşehir’de yapımı devam eden hastane ile ilgili Sağlık Bakanlığı ile görüşme yaptığını sözlerine ekleyerek, hastanenin 2 ay içersinde hizmete açılacağının müjdesini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.