banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Akyürek,Urfa'da bazı temaslarda bulundu

 TBMM'nin tatile girmesinin ardından Şanlıurfa'ya gelen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, bugün bazı temaslarda ve görüşmelerde bulundu.
Akyürek ilk olarak Dedaş Şanlıurfa İl Müdürlüğünü ziyaret ederek temaslarına başladı. Şanlıurfa'da özellikle kırsal kesimde Çiftçilerin elektrik kesintilerinden dolayı yaşadığı sorunlarının çözümü noktasında yapılacak olan yatırımlarla ilgili Dedaş il Müdürü Ersin Eroğlu'dan bilgi aldı. Bazı köy Muhtarları ve Çiftçilerle birlikte Detaş Müdürüyle görüşen Akyürek, daha sonra, Sağlık il Müdürü Dr. Erdoğan Duran, ŞUSKİ Genel Müdürü Hamdi Us, bazı Daire Başkanları, Halk sağlık Müdürü Dr.Osman Koyuncu'yu makamlarında ziyaret etti. Viranşehir ilçesinin tarımsal sulaması için DSİ yetkilileriyle bir toplantı yapan Milletvekili Mehmet Akyürek, DSİ ziyaretinin ardından Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkanı olarak gösterilmesini değerlendirdi. 27 Ağustos 2014 tarihinde AkPartili delegelerin katılımıyla yapılacak olan kongrede Ahmet Davutoğlu'nun AK Partinin yeni Lideri olacağını ifade eden Akyürek' Milletimiz AK Partinin kurucusu ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı seçti, gelinen noktada partimizin istişareleri sonucu Dış işleri Bakanımızı Ahmet Davutoğlu, Başbakan ve parti liderliğine karar kırıldı, Milletimiz ve Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum'dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.