banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Akyürek'ten yeni yıl mesajı; Hedeflerimize varacağız

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili MehmetAkyürek yazılı bir açıklama yaparak yeni yılı kutladı. Akyürek,Şanlıurfa’nın geride bırakılan yılda önemli  yatırımlara imza atıldığını ifade ederek 2012 yılını geride bırakırken, hayal ve hedefleri gerçekleştirme umudunu canlı tutarak yeni bir yıla girmenin  sevincini yaşadıklarını bildirdi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili MehmetAkyürek yeni yıl  kutlama mesajında yaptığı yazılı açıklamada, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Hükümetimiz her alanda elde ettiği başarı ve  gelişmeler, ülkemizi dünya sahnesinde çok daha güçlü bir konuma yükseltti, ve uluslar arası arenada güçlü bir aktör haline getirdi’diye açıklamada bulundu.

Akyürek açıklamasını şöyle sürdürdü ’Türkiye'nin ve Şanlıurfa’nın  çok daha güçlü ve müreffeh hale gelmesi konusundaki çalışmalar önümüzdeki yıl da el birliğiyle devam edecektir.Devletimiz ve milletimiz bu amaca ulaşmada gerekli iradeye ve potansiyele sahiptir. Şanlıurfa Milletvekilleri olarak, Sayaın Bakanımız Faruk Çelik , tüm parti teşkilatlarımız, halkımızla Birlik, beraberlik içinde, birbirimizi severek  hizmetlerimizi devam edeceğiz. Çeşitli bahanelerle ayrılık yaratmayı ve huzuru bozmayı amaçlayan tahriklere ve provokasyonlara hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz. 2023 hedefleri gerçekleştirerek Cumhuriyetimizin yüzüncü kuruluş yıl dönümünde bugünkünden çok daha ileri bir noktaya geleceğine inancımız tamdır. 2013 yılının tüm insanlığa sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini dilerim"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.