banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Akyürek'ten Ticaret Borsasına ziyaret VİDEO

Ticaret Borsası ilçe temsilciliğine yeni atanan Koç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatil olmasıyla birlikte seçim bölgesine gelen Milletvekili Mehmet Akyürek, burada esnafı ve vatandaşı ziyaret ederek sorunları dinledi. Halkın memnuniyetini kazanan Akyürek sorunları tek tek yetkili birimlere aktaracağını belirtti.

Ticaret Borsası Viranşehir İlçe temsilciliğine yeni atanan Mahmut Koç’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, ‘bölgemiz tarım bölgesi, bunun içinde borsa şarttır. Borsa deyip geçmemek lazım. Ticaret borsası ve diğer kamu kuruluşlarının hep birlikte bir yerde birlikte çalışmamaları hoşumuza gidiyor. Benim temennim Viranşehir inşallah bir gün gelir Urfa’da n bağımsız da Borsa Başkanlığını yapmış arkadaşlarımız olur.  Mahmut Koç’a Viranşehirliler adına kendisine teşekkür ediyorum.’ İfadelerini kullandı.

Ticaret Borsası Viranşehir İlçe temsilcisi olan Mahmut Koç ise ‘öncelikle sayın vekilimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Burası Şanlıurfa’ya bağlı tescil ve temsil bürosu olarak kurulmuştur. Biz yeni seçildik daha önce Viranşehir temsil edilmiyordu. İnşallah bundan sonra güzel şeyler yapacağız.’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.