banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Akyürek’ten Kaymakam Citer’e ziyaret

 

Seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir İlçe Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer’i makamında ziyaret eden Akyürek, Kaymakam Citer ile 1 Kasımda yapılacak olan genel seçimlerle ilgi görüş alış verişinde bulundu.
Kaymakamlık ziyaretinde Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek’e AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Eski Viranşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulhalim Tepret ve İlçe Emniyet Müdürü Esat uğur eşlik etti.
Ziyaret sırasında kısa bir açıklama yapan Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer, 1 Kasım seçiminin Viranşehir’de huzur ortamında geçmesi temennisinde bulunarak, bu huzurun sağlanması için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.
Karşılıklı görüş ve fikir alışverişinin bulunulduğu ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam Citer, Milletvekili adayı Mehmet Akyürek’e teşekkür ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi.
Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek ise, Kaymakam Citer’e ziyarette gösterdiği nezaket ve ilgiden ötürü teşekkür ettikten sonra Kaymakamlık binasından ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.