banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Akyürek:'iki Bayramın heyecanını yaşıyoruz'

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet  Akyürek, partisinin il Başkanlığı tarafından düzenlenen  bayram törenine katılarak, halkın bayramını kutladı.

 

Milletvekili  Mehmet Akyürek, bayramlaşma töreninden sonra yaptığı açıklamada"Hoşgörü ve merhametin ayı olan Ramazanı geride bırakmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadığımız bu günler insani duyguların en yoğun yaşandığı günlerdir. Dostluk ve kardeşliğin pekiştiği, sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları ortadan kaldırıp, yeniden kucaklaşmanın birer vesilesidir de bayramlar. Aynı zamanda bayramları bayram yapan ona yüklenen sosyal anlamdır da. Bir insanlık dramının yaşandığı Somali için aziz milletimizce gerçekleştirilen yardım kampanyası, kuraklığın ve kıtlığın yol açtığı felakete kayıtsız kalmadığımızın bir göstergesi olmuştur. İnsanlığın merhametine, dünyanın şefkat eline, acil büyük çaplı insani yardıma ihtiyacı olanlar için seferber olan ülkemiz yardımlaşma denen duygu birliğinin en güçlü şekilde ortaya çıktığı bu zamanların işte böyle zamanlar olması gerektiğini ortaya koyarak yardım elini uzatmıştır" dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek,"Bu duygu ve düşüncelerle ramazan bayramının tüm dünyada barışın ve huzurun sağlanmasına, bereket ve rahmeti arttırmasına, birlik ve beraberliğin korunmasına vesile olmasını diliyor, başta Şanlıurfa’lı  vatandaşlarımız olmak üzere milletimizin,  ve tüm İslam aleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.