banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl MHP ABD Suruç

Akyürek’e sevgi seli

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati ve diğer adaylarla birlikte seçim çalışmaları kapsamında gittiği Harran ve Akçakale ilçelerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Adaylarının tanıtımları devam ediyor
Urfa Merkez, Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekilli adaylarının tanıtımı yapıldıktan sonra, bu günde Akçakale ve Harran ilçelerinde aday tanıtımları yapıldı. AK Partili adayların tamamı ilçe halkına tanıtıldı.
Daha sonra Vekil adayları çevreye dağılarak ayrı ayrı esnaf ziyaretlerinde bulundular.
Harran ve Akçakale'de esnafı tek tek dolaşarak ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, hal hatır sorup sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Şanlıurfa’mıza yatırımlar devam edecek
Elinden geldiğince Şanlıurfa’ya hizmet etmeye devam edeceğini belirten Akyürek, “Bu seçim benim için 2. dönem ve aynı zamanda kalfalık dönemimdir. Her geçen gün biraz daha tecrübe ediniyorum ve bu tecrübeyle ilimize ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğim. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da, Başbakanımız Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu da Şanlıurfa’mızı çok seviyorlar. Peygamberler şehri ilimize ellerinden geldiğince hizmet ediyorlar. Yatırım yapılmasında destek oluyorlar. Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın da desteğiyle Şanlıurfa’mıza yatırımlar devam edecek ve işsizlik te yatırımlarla birlikte azalacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.