banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Akyürek: Yeni Türkiye’de Şanlıurfa uçuşa geçecek 

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Akyürek Viranşehir merkez köy ve mezraları Ceylanpınar karış karış gezen Akyürek coşku ile karşılanıyor. Ak Parti milletvekili adayı Mehmet Akyürek Şanlıurfa’mız Viranşehir’imiz ve tüm köylerimiz artık daha hızlı büyüyecek. Başbakanımız ne diyor. 1.parti olamayan istifa etsin, diğer partilere de bu çağrıyı yaptı. Çünkü ülkeyi AK Parti’den daha iyi yönetemeyeceğini muhalefette biliyor. Bizi Ankara’ya 12 milletvekili ile gönderin, ilimize daha güçlü hizmet edelim. Çünkü hizmet bizim işimiz. Sizler bunu biliyor ve 7 Haziran’da gereğini yapacağınıza inanıyorum’ ’çünkü siz gürdünüz 12 yılda Türkiye nasıl değişti Urfa nasıl değişti.

Viranşehir hizmet nasıl geldi ve ben 4 yıl Viranşehir hizmetkâr olarak hizmet ettim ben Ankara’ya gitmeden öncede bu telefon numaram buydu ve hala da budur ve telefonum 24 saat açık ben herkesin telefonuna cevap veriyorum yetişmediğim telefonlarda sonra ben tek tek herkesi arıyorum ve ben asla koltuk sevdalısı ve millet efendilik hevesinde olmadım ben hizmetkar olmak için Ankara’ya gittim ben sizden 4 yıl daha Size hizmetkar olmak için izin istiyorum yarım kalan projeleri bitirmek için ve Viranşehir’e daha güzel hizmet gelmesi için sizden yetki ve izin istiyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.