banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Akyürek, Viranşehir köylerinde

 

 

AK Parti Milletvekili Akyürek, Viranşehir’e bağlı Büyükçavuşlu, Zok, Kayalar, Kınalıtepe, Elgün ve Beyrut köylerini ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Akyürek, hafta sonunu boş geçirmeyerek Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Büyükçavuşlu, Zok, Kayalar, Kınalıtepe, Elgün ve Beyrut köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ederek genel seçimler için destek dualarını istedi.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Akyürek, burada yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti; 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimler için Viranşehir ilçemize bağlı köylerimizi ziyaret ettik. Burada vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinledik ve çözüm noktasında elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Hedefimiz 7 Haziran akşamı 400 milletvekili ile tek başımıza iktidar olup yeni anayasa ve Başkanlık sistemi ile yeni Türkiye’nin temelini hep birlikte atacağız. Şanlıurfa’da da hedefimiz 12’de 12 yaparak firesiz meclise 12 arkadaşımızı göndermektir. Buna yürekten inanıyoruz. Bu noktada halkımızın desteğini istiyoruz. Dedi.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Akyürek’in Viranşehir ilçesine bağlı köylerde yapmış olduğu seçim çalışmalarına AK Parti Viranşehir ilçe başkanı Mehmet Yıldırım, AK Parti ilçe gençlik kolları başkanı M.Garip Köroğlu’nun yanı sıra ilçe teşkilat üyeleri de eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.