banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri Sanlıurfa FETÖ Nihat Çiftçi PKK

Akyürek seçim çalışmalarını sürdürüyor

1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimler için destek arayışlarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Akyürek, AK Parti Viranşehir ve Ceylanpınar ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek destek istedi.

2 dönemdir AK Parti olarak nice başarılara imza attıklarını hatırlatan AK aday Mehmet Akyürek, 1 Kasım seçimlerinde de Allah’ın izni, vatandaşlarımızın desteğiyle destan yazacaklarını söyledi.

Akyürek, seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir ilçe teşkilatını ziyaret ederek bir süre İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu. Aday adaylarından Mehmet Ekinci ile de fikir alışverişinde bulunan Mehmet Akyürek, 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek olacağına inandığını söyledi.

Daha sonra Ceylanpınar İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Akyürek, Ceylanpınar ilçe Başkanı Ahmet Gültekin ve partililerle bir süre sohbet edip fikir alışverişinde bulundular.

Teşkilat binasında bazı vatandaşların sorunlarını da dinleyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Akyürek, elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağını belirtti.

İlçelerin kırsalında da vatandaşları ziyaret eden Akyürek, vatandaşların taleplerini dinleyerek elinden geleni yapacağını söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Akyürek, “Değerli hemşehrilerimden tek isteğim, ülkemizin ve ilimizin daha da gelişmesi, insanlarımızın huzur ve refahı için AK Partiye destek olalım. 1 Kasım seçimlerinde oylarımızı AK Partiye verelim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.