banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

AKYÜREK CEYLANPINARDA GÖNÜLLERİ FETHETTİ

 

 

Akyürek Viranşehir’deki seçim çalışmalarının ardından Ceylanpınar’a geçti. Sabahın erken saatlerinde Ceylanpınar’a geçen Akyürek ilk olarak Ak Parti Ceylanpınar ilçe başkanı ile bir araya geldi. Burada toplanan onlarca vatandaş ile bir araya gelen Akyürek daha sonra İlçede yeni açılan seçim bürolarını ziyaret etti.

Akyürek seçim bürosunda toplanan vatandaşlarla sohbet ederek, seçimlere yaklaştıklarını bu nedenle çalışmalarını iki kat artırmaları gerektiğini söyledi. Buradaki görüşmelerin ardından Kaymakamlığa geçen Akyürek Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe ile görüştü. Kaymakam Karatepe’ye başarılar dileyen Akyürek, daha sonra ilçenin köylerine geçip burada vatandaşların sorunlarını dilendi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Akyürek’in tüm sorunları not ettiği gözlendi.

Vatandaşları dinleyen Akyürek, yetkilileri arayarak sorunların bir an önce yapılması talimatını verdi. Vatandaşlar burada AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek’e büyük bir ilgi gösterdi. “Ceylanpınar Tek yürek, Vekilimiz Akyürek” sloganları atıldı. Kadınlar da zılgıtlarla Akyürek’i karşıladı. Yapılan sevgi gösterileri karşısında Akyürek’in duygulandığı gözlendi. Burada bir konuşma yapan Akyürek: “Ben hem Ceylanpınar hem de Viranşehirlilerin vekili değil, hizmetkârıyım.

7 Haziranda yapılacak seçimlerde sizlere hizmet etmek için izin istiyorum. Koltuk sevdalısı olmadan hizmet ve hizmetkârlık yaptım. Telefonum sizlere 24 saat açık. Her zaman emrinizdeyim. Elimden geldiğince de sorunlarınızı çözmeye çalışıyorum. Bu seçim çok farklı bir seçim. Yapılan hizmetler ortadadır. Ona göre elinizi vicdanınıza koyun ve sandığa gidin. Bu parti fakirin ve mazlumun partisidir. Hep beraber mutlu yarınlar için AK Partiye evet diyelim.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.