banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Aksoy, Yaslıcalılarla Buluştu

Yaslıca Mahallesinde 7’den 70’e herkesle kucaklaşan AK aday Aksoy, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde destek isteyerek oylarına ve dualarına talib olduğunu söyledi. Yaslıca mahalle sakinleri ise, Aksoy’a tam destek vereceklerini belittiler.

AK Parti Belediye Başkan adayı olarak milletimizin hizmetine talibiz

AK Parti Genel başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Seçim manifestosunu aynen uygulama gayreti içerisinde olduğunu belirten AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy, “Belediye Başkanı olarak, halkımıza hâkim olma değil hadim olma idrakiyle görevimizi yürütecekler. Bizde aynen öyle davranacağız. AK Parti iktidarları döneminde eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye kadar her alanda kurduğumuz güçlü altyapı, şehirlerimizle ilgili tasavvurlarımızı gerçekleştirebilmemizin teminatıdır. Çevreye saygılı şehirler ile belediye hizmetlerinde tabiattaki canlı veya cansız bütün varlıklarla uyum gözetilecek. Memleket işi, gönül işi diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile AK Parti Belediye Başkan adayı olarak milletimizin hizmetine talibiz” dedi.

Elimizden geleni vatandaşlarımızla hep birlikte yapacağız

Millet kıraathanelerini mahalle düzeyine kadar yaygınlaştıracaklarını belirten AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Aksoy, “Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda halkımızın ailesiyle huzur içinde vakit geçirebileceği, dinlenebileceği, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılabileceği Millet Bahçelerini her ilçemizde de yapacağız. Hele Bozova ilçemizin Çatak ve Atatürk Barajı bölgesinde çok çok güzel dinlenme yerleri var ve daha da güzelleştirilerek Millet Bahçelerine dönüştürülebilir. Bizde göreve geldiğimizde gereğini yapacağız inşaallah. Tek tip kentsel dönüşüm uygulamaları yerine, bölgenin ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gözeten çözümler üreteceğiz. Kentsel dönüşüm projelerini, şehirlerimizi hem deprem riskinden, hem de çarpık yapılaşmadan kurtarmaya dönük olarak geliştireceğiz. Otopark meselesini, hem şehir planlarında, hem de imar uygulamalarında asli öncelik haline getireceğiz. Toplu taşıma projelerini hızlandırıp yaygınlaştırarak, şehirlerde yaşayan insanlarımızı trafikte boğulmaktan kurtaracağız. Altyapı ve ulaşım konusu çözülmeden şehirlerimizi gerçek anlamda şehir haline getirmiş olamayacağımıza inanıyoruz. Onun için de elimizden geleni vatandaşlarımızla hep birlikte yapacağız” diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ün pankartları Bozova sokaklarını süsledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.