banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

AKP'YE EN GÜZEL CEVABI SANDIKTA HEP BERABER VERECEĞİZ



Urfa merkez, merkezin kuzey ve doğu köyleri ile Viranşehir, Ceylanpınar ve Siverek ilçelerinden oy alacak olan ve bağımsız adayların yer aldığı oy pusulasında 9’uncu sırada yer alan bloğun tutuklu Milletvekili adayı İbrahim Ayhan için düzenlenen seçim çalışmaları kapsamında Ceylanpınar’a bağlı Lebbana (Düzova) Köyü’nde şölen düzenlendi. Köy meydanında gerçekleşen şölene tutuklu aday İbrahim Ayhan’ın vekili Bekir Benek, BDP İl yöneticisi Avni gürbüz,Ceylanpınar BDP İlçe Başkanı Şükrü Kahraman, İlçe Örgütü, Ceylanpınar Belediye Başkanı İsmail Arslan’ın yanı sıra binlerce kişi katıldı. İbrahim Ayhan için yapılan sinevizyon büyük ilgiyle izlendi duygulu anlara sahne oldu.

Tutuklu aday İbrahim Ayhan’ın vekili Bekir Benek kitleye yönelik olarak yaptığı konuşmada ‘Gönül arzu ederdi bağımsız milletvekili adayımız ibrahim ayhan aranızda olsun, ancak bildiğiniz üzere siyasal soykırım operasyonları çerçevesinde dokuz ayı aşkındır cezaevinde esir edilmiş durumda, bugün urfa cezaevine gittim bugün ceylanpınar labbana köyüne gideceğimi söyledim sizlerle beraber olacağımı söyledim. Bedenen tutsak edilse bile ruhen labana halkıylayım. ibrahim ayhan’ın ve tüm tutsakların selamını getirdim. Benek yaptığı konuşmada, Akp’nin politikaları ikiyüzlülük üzerine olduğunu belirterek, bakın erdoğan almanya ya gidiyor almanyada türk çocukları önce anadillerini öğrensinler ondan sonra almancayı öğrensinler, Türkler kendi anadilinde eğitim görsünler diyor!! buna diyeceğimiz yok. Ama Türkiye geliyor kendisine diyorlar ki Kürtler kendi anadilinde eğitim ve öğretim yapmak istiyorlar dendiğinde Erdoğan diyor ki Kürtlere eğitim öğretim yok diyor. Yine Kürt Sorunu yok diyor ve Kürtleri yok sayıyor. "Kürt halkı ve değerlerine saldıran AKP’ye en güzel cevabı sandıkta hep beraber vereceğiz" dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.