banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Aköz'den çarpıcı AK Parti afiş tahlili

AK Partinin seçim afişlerini ve vurgunu ele alan Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz, aldığı mesajı yazdı. Aköz bir de " "En güzel şarapları AKP döneminde içiyorum" adlı yeni bir slogan önerdi. , İşte Aköüz'ün bugün kü yazısı ve AK Parti afişleri;

Bağdat Caddesi'nde, iktidar partisinin iki büyük seçim afişini gördüm. İkisinde de, Başbakan Erdoğan'dan başka, "Anadolu kökenli" birer erkek vardı. Biri "memlekete uçakla gittiğinden", diğeri ise "duble yolların rahatlığından" söz ediyordu.
O afişler için boşuna para ve zaman harcanmış. Cadde'de yaşayan paralı kesim ile orta sınıf laikçiler; o adamları önemsemez, söylediklerini de dinlemez.
Çünkü insanlar... 1) Kendilerine benzeyenlere, 2) Örnek aldıklarına kulak verir.
Bu afişleri faraza Fikirtepe'ye ya da E-5'in kuzeyindeki semtlere asmak daha doğru olurdu. Bağdat Caddesi içinse, bir işadamının, "Şu kadar ülkeye vizesiz uçuyorum" dediği bir afiş düşünülebilirdi.
Bostancı-Kızıltoprak arasına asılacak etkili ama pratikte imkânsız bir afiş ise şu olurdu:
Bir Cadde kadını, "En güzel şarapları AKP döneminde içiyorum" demekte...
Dikkat: Kadın, "AK Parti" değil, "AKP" diyecek!

Yazının devamını okumak için tıklayınız!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.