banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Akman; Bakallar odasını takdir ediyorum

Yahya Akman “Bakkallar Odasının çalışmalarını takdir ediyorum”

 

Şanlıurfa AK parti Milletvekili Yahya Akman önceki gün heyeti ile birlikte Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette Oda Başkanı Mehmet Altun tarafından üyelerinin sorunları iletildi.

 

Daha sonra bir açıklama yapan Milletvekili Yahya Akman “Bakkallar ve bayiler Odasının çalışmalarını Ankara’dan da olsa yakından takip ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Olağan üstü bir seçim yaptılar. Tekrar seçildikleri için Mehmet Altun ve ekibini kutlarım. Bakkallar ve bayiler Odası en başarılı ve aktif Odalarımızdan bir tanesidir. Sorunlarını dinledim ve rapor aldım Ankara’da bunların takipçisi olacağım” dedi.

 

Daha sonra söz alan Oda Başkanı Mehmet Altun “ Sayın Milletvekilimize Odamıza yaptığı ziyaretten ve esnaflarımızın sorunlarına gösterdiği duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ederiz. Kendileri yaklaşık 10 yıldan beri her zaman yanımızda olmuş ve üyelerimizin sorunları ile ilgilenmiştir. Ankara’da çeşitli makamlarda gündeme getirmiş ve takipçisi olmuştur. Bu sebeple biz de yönetim kurulumuz olarak kendisine ve heyetine çok teşekkür ederiz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.