banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Abdülkadir Barut Karaköprü ilçesi Göbekli

Akçakale Hikmet Başak dedi
AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti Şanlıurfa Koordinatörü Harun Karaca, Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Halil Özcan, İl Başkan vekili Erkan Sözen,İl Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, İl Başkan yardımcısı Mehmet Büyükfırat, İl Yönetiminden Faruk Toptan, Cemil Çadak, Mehmet Eriten, Abdülkadir Karacabey ve delegeler Akçakale Yatılı İlköğretim Bölge Okulu salonunda gerçekleşen kongreye katıldılar.




FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Kongre, Divan Kuruluna Cemil Çadak, Faruk Toptan ve Mehmet Eriten’in seçilmesi ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreye gönderdiği mesajı İl Başkan vekili Erkan Sözen okudu.



Kongrede Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ve

Halil Özcan birer selamla konuşmaları yaptılar.



Son olarak Kürsüye gelen AK Parti İstanbul Milletvekili, Şanlıurfa Koordinatörü Harun Karaca, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelliler günü kutlayarak “Allah sabırlar versin” dedi.



Harun Karaca sözlerini şöyle sürdürdü; “AK Parti hükümeti Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çok hızlı çalışıyoruz. Başbakanımız Van depreminden 6 saat sonra bölgeye gitti. Başbakanımızı televizyonda izlerken yoruluyoruz. Sabah bir yerde, öğle bir yerde akşam bir yerde bulunuyor. Kurulduğumuz günden beri 3 genel seçim yaşadık ve her seçimden oylarımızı yükselterek çıktık. Dünyada iktidarda olup üst üste oylarını artırarak iktidar olan başka bir parti yok. Biz bunu başardık. Çünkü biz her aldığımın oyun vebalini omuzlarımızda hissederek durmadan çalıştık. Şimdi durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Akçakale son seçimlerde yüzde 85 oy aldı. Önümüzdeki yerel seçimde ise hedef yüzde 90 olacak. Allah birliğimizi bozmasın. Kongremiz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.



Daha sonra tek liste halinde gidilen kongrede, Hikmet Başak delegelerin oylarını alarak başkanlığa seçildi.
AK PARTİ AKÇAKALE YÖNETİM KURULU ASİL LİSTESİ

1-BAŞKAN(HİKMET BAŞAK)
2-MAHMUT BEYLEM
3-MUSTAFA BOZKURT
4-HASAN AKDAĞ
5-İSA ARĞİŞ
6-MUSTAFA AKDOĞAN
7-MUKADDES BAŞAK
8-HALAF AKTAŞ
9-HALİL ASLAN
10-ÜBEYİT ALTUN
11-HALİL OKAY
12-MUSTAFA YILMAZTEKİN
13-M.ALİ ÇITIRIK
14-HALAF TOPDEMİR
15-MEHMET TAN
16-HÜSEYİN ÖZAL
17-İBRAHİM ÖZGENÇ
18-AYŞE MURAT
19-HİLAL TÜRKOĞLU
20-MEHMET BAŞAK
21-İBRAHİM YILDIK
22-ÖMER AY
23-HAMİT ATAMAN
24-AHMET SABRİ TUR
25-GÜLŞAH BAŞAK
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.