banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Akçakale Belediyesi Dar Gelirli Aileleri Unutmadı

Akçakale belediyesi, ihtiyaç sahibi aileleri unutmuyor. Ramazan’ı şerif ayı öncesi, ekonomik gelir düzeyi iyi olmayan ailelere yardımı bir gelenek haline getiren Akçakale Belediyesi, bu yıl da Ramazan öncesinde yardıma muhtaç yaşlılar, engelliler ve dar gelirli olduğu tespit edilen 400 aileye erzak paketi dağıtmaya başladı.

Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan’ın eşi Ayşenur Ayhan ve belediye bağlı ekiplerce önceden hazırlanan yardım kolileri akşam ezanın ardından ihtiyaç sahiplerinin evlerine giderek vatandaşlarla sohbet ediyor.istek ve sorunlarını dinliyor.gıda yardım paketlerini teslim ediyor.Ramazan bitimine kadar dağıtımı sürecek olan gıda yardım paketlerinde 5 kg Sıvı yağ,5 kg Pirinç,5 kg Çay şekeri,5 kg Mercimek,5 kg makarna,5 kg Bulgur,5 kg Nohut,5 kg Kuru fasulye,5 kg Domates salçası ve 1 kg Çay olmak üzere belediye ekipleri tarafından kontrol edilerek hazırlanıp dar gelirli ailelere teslim ediliyor.

Yapılan ramazan yardımlarıyla ilgili Ayşenur Ayhan yaptığı konuşmada; “Mübarek Ramazan ayına giriyoruz. İlçemizde belediyemiz adına hazırladığımız yardım gıda paketlerini dar gelirli fakir maddi durumu iyi olmayan aileleri ziyaret ederek sorunlarını dertlerini dinliyoruz,gıda yardımında bulunuyoruz. Ben herkesin mübarek ramazan ayını kutluyorum.Nice daha mutlu daha Refah Ramazanlar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.