banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Akçakale Belediyesi bunu ilk kez yapıyor

Akçakale Belediyesi’nin ilk kadın meclis üyesi Hacir Gündüz, Belediye tarihindeki ilk kadın belediye başkan vekili oldu.

Yerel seçimlerde AK Parti‘den belediye meclis üyesi seçilen Gündüz, ilçedeki ilk kadın belediye başkan vekili olmanın gururunu yaşıyor.

Belediye Başkan vekili Hacir Gündüz’ün yaptığı açıklamada, AK Parti gibi güçlü bir partiden belediye meclis üyesi olarak ilçeye hizmet etmenin sevindirici olduğunu söyledi.

Seçildiği günden buyana kadınların sıkıntılarını, şikayet, istek ve önerilerini can kulağıyla dinlediğini belirten Gündüz, onları belediye meclisinde hakkıyla temsil etmek için çalıştığını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Seçilmiş ilk kadın olmanın getirmiş olduğu sorumlulukları taşımak için elimden gelen gayreti gösteriyorum. Akçakale kadınlarını daha aktif, sosyal, bilinçli ve eğitimli olmasını istiyorum.”

Cumhuriyet tarihinde en fazla kadın vekilin AK Parti iktidarı sonrasında seçilerek meclise girdiğini aktaran Gündüz, partilerinin kadının sadece siyasette değil, her alanda aktif bir şekilde çalışmasını desteklediğini dile getirerek, kendisine bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Ecz.Abdülhakim Ayhan’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.