banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Akbaş, 18 ilde yapıldı, Urfa'da neden yapılmıyor?

Birçok sefer Ankara'ya sağlık bakanlığı ve siyasilerle görüştüğünü kaydeden Akbaş, "18 ilde bu devir işlemi sorunsuz gerçekleşmişken, konu Urfa olunca mı kaynak yetersizliği, veya daha başka sebepler ortaya çıkıyor" dedi.

Sosyal medya üzerinden de tepkisini gösteren Akbaş, twitter hesabından "Bu bize hakarettir, eğer bir an önce devir işlemi yapılmazsa, Urfa olarak ağır tepki koyacağız, kimsenin kuşkusu olmasın" diye yazdı. Akbaş daha sonra attığı tweet de ise, "18 ilde sağlık bakanlığına devir işlemi yapılan üniversite hastaneleri, sıra Urfa'ya gelince kabul edilmiyor" dedi.
 
Urfa milletvekillerine de seslenen STK izleme platformu Başkanı Faruk Akbaş, Urfa'nın, her yerde yapılmış, yapılabilir, 18 tane örneği bulunan bu sorununu çözemiyorsanız; siz neden vekilisiniz, milletvekili ne demektir? diye sordu.

Kaynak: Urfa.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.