banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Akademi birincisine Başbakandan plaket

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı AR-GE birimi tarafından organize edilen ve 8 hafta süren siyaset akademisinin sınavında il birincisi olan Av. Abdulkadir Badıllı’ya Başbakan Recep Tayip Erdoğan plaket verdi.

Şanlıurfa Urfa City’de yapılan sınava katılan 194 kişi arasında birinci olan Av. Abdulkadir Badıllı ve Şanlıurfa AK Parti İl Koordinatörü Mustafa Yavuz Genel Merkeze davet edildiler.

Her ilin birincileri ve il koordinatörlerinin davet edildiği genel merkezde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan plaketle ödüllendirdi.

Genişletilmiş İl Başkanları toplantısının ardından il koordinatörü ve il birincilerini sahneye davet eden Başbakan Recep Tayip Erdoğan gösterdikleri başarıdan dolayı plaket verdi.

Şanlıurfa AK Parti İl Koordinatörü Mustafa Yavuz; “Siyaset Akademisine katılan katılımcıların 10 gün sonra Şanlıurfa’da düzenlenecek olan bir törenle sertifikaları verilecek” dedi.

 www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.