banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

AK Partiye Urfa'da 341 başvuru

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez 12 Haziran 2011’de yapılacak olan Milletvekili genel seçimleri için AK Partiye yapılan müracaatlarla ilgili olarak basın açıklaması yaptı.

 

İl Başkanlığında açıklama yapan Eğilmez, Urfalı sanatçı İbrahim Tatlıses’e yapılan saldırı ile ilgili olarak üzüntülü olduklarını belirterek; “Urfa’nın yetiştirdiği önemli ses sanatçılarımızdan İbrahim Tatlıses’e bu gece yapılan menfur saldırı nedeniyle üzüntülüyüz. AK Parti Şanlıurfa teşkilatı olarak bu vahşice saldırıyı kınıyoruz. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşarak tekrar aramıza döner” dedi.

Adaylık başvurusu sürecinin bir hafta olduğunu belirten Başkan Av. Eğilmez; “AK Partiden Milletvekili olmak için aday adaylık sürecinin 07 Mart Pazartesi günü başladı ve bugün (14 Mart) saat 17:00’de sona erdi. Bu süreç içinde AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına toplam 241 kişi başvuruda bulundu. Bunların 16’ı bayan, 17’si ise engelli kardeşlerimizdir. AK Parti Genel Merkezde Şanlıurfa’dan aday adayı olmak için başvuruların kesin sayısı belli değil ama tahminimizce 100 civarındadır. Demokrasinin güzel tarafı yarışın olmasıdır. Bu yarışta tüm aday adaylarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

 

AK Partiye yüksek oranda tercihin yapılmasının nedeni soran gazetecilere cevap veren İl Başkanı Av. Eğilmez; “AK Partiye büyük bir ilgi ve teveccüh var. Kadınıyla, genciyle, engellisiyle tüm kesimlerden tüm insanlar kendilerini AK Partide ifade edebildikleri için çok sayıda başvuruda bulunuldu. Bu da gösteriyor ki AK Parti halkın partisidir” dedi.

Bundan sonraki süreci de değerlendiren Başkan Av. Yusuf Eğilmez; “20 Mart (Bu Pazar) günü temayül yoklaması yapılacak. Bunun için DSİ Konferans salonun hazırladık. Bu hafta çalışmalarımız o yönde olacak” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.