banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

AK Parti’nin Urfa STK Temayülü Ertelendi

Açıklamaya göre temayülde oy kullanacak STK'lar Pazartesi günü yönetim kurulu listesini Pazartesi partiye teslim edecek. Salı günü oy kullanılacak.

AK Parti'den yapılan yazılı açıklama şöyle;

“AK Parti Milletvekili Adayları için Sivil toplum kuruluşları Salı günü oy kullanacaklar.

AK Parti Sivil Toplum Kuruluşlarının görüşlerini alıyor. 24 Mart 2015 Salı günü yapılacak olan Sivil toplum kuruluşlarının görüşlerinin alınacağı Temayül de oy kullanım işlemi Saat 09.00’da başlayıp 17.00’de sona erecektir. Sivil Toplum Kuruluşlarının, sadece yönetim kurulu asil üyelerinin oy kullanacağı ve bir kişinin en fazla 12 Milletvekili Adayının ismini tercih edebileceği veya daha az sayıda ismi yazabileceği AK Parti Genel Merkezi tarafından belirtilmiştir. Oy kullanacak Sivil toplum kuruluşlarımızın Valilikten Dernekler Müdürlüğü onaylı veya genel kurul defterindeki kararın örneği, ya da resmi gazetede yayınlanmış,  yönetim kurulu listesinin örneğinin 23.03.2015 pazartesi günü saat 18.00’a kadar AK Parti il seçim işleri başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. “

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.