banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

AK Parti'nin Suruç ve Bozova İlçe Başkanları belli oldu.


30 Mart yerel seçimleri sonrasında AK Parti Genel Merkezi tarafından istifası istenen ve bir süre önce istifa eden Suruç İlçe Başkanı Bekir Demirbilek ve AK Parti Bozova İlçe Başkanı Mustafa Yaşar'ın yerine gelen isimler belirlendi. Bu ilçe başkanlıkları için müracaat eden isimler Ankara'da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu başkanlığındaki bir heyet tarafından mülakata alındı. Mülakatın ardından Suruç İlçe Başkanlığına Mehmet Yavuz ve Bozova ilçe başkanlığına ise Av. Mehmet Akgün atandı.

Yeni başkanlar AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez'e bildirildi. 

Başkan Eğilmez, yaptığı açıklamada, bu iki ilçenin yeni başkanına hayırlı olsun diyerek, "Başkanlarımız en kısa sürede teşkilatlarını oluşturacaklar. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.
Eğilmez, yine istifa eden bir diğer isim olan AK Parti Akçakale İlçe Başkanı Hikmet Başak'ın yerine gelecek ismin ise bir kaç gün içerisinde belli olacağını kaydetti.

Urfastar

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.