banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

AK Parti'nin oylarını artırdığı tek ilçe

2014 yerel seçimlerinde Şanlıurfa'da Eyyübiye ilçesinde Oyların %55.31’ini alan Mehmet Ekinci başkan seçilirken rakipleri Saadet Partili Hasan Oğul %22.79 ile 17.31 ile BDP’li Mehmet Şükrü Turgut, %1.79 ile MHP'li Hasan Çeçe'yi geride bırakarak ipi gögüsledi.


Pazar günü yapılan genel seçimlerde aldığı oy oranıyla Türkiye genelinde AK Partinin Eyyübiye İlçesinde en yüksek oyu olarak birinci parti olmasında, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin rolü etkili oldu.


Mehmet Ekinci, Büyükşehir statüsünü kazanan Şanlıurfa'da yeni kurulan Eyyübiye ilçesinde önemli hizmetler sağlayan ve çok önemli hizmetlere imza atan Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin çalışmaları 7 Haziran Milletvekili genel seçimlerinde oy'unu artıran tek ilçe oldu. 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti'nin aldığı oyları düşüren ilçelerin aksine Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi 2014 yerel seçimlerinde aldığı %55.31 oy oranını 7 puan artırarak %62.3 'e çıkardı ve kendi rekorunu kırdı.


BELEDİYE'NİN HİZMETLERİ ETKİLİ OLDU

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ilçeye yaptığı olumlu çalışmalar ile 7 Haziran genel seçimlerinde Ak Parti'nin oylarında artış sağladı.

Başkan Mehmet Ekinci ilçenin gelişmesi yönünde ortak projelere imza atarak Eyyubiyeliler'den takdirin karşılığını sandıkta gösterdi.

Ömer Dodanlı/Urfaşafak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.