banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

AK Partinin bayramlaşmasına akın akın geldiler VİDEO

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Mahmut Kaçar, Yahya Akman, Halil Özcan, Eski Vekiller Mahmut Kaplan, Müfit Yetkin, Belediye Başkan vekili Fevzi Yücetepe, İl Genel MEclis Başkanı Mustafa Yavuz ve partililerin katıldığı bayramlaşma programı Hacı Bekir Sofrasında gerçekleşti.

Her iki Bakan ve Milletvekilleri vatandaşlarla bayramlaşırken, dikkatleri çeken ise yaklaşan seçimler öncesi Belediye Başkan aday adaylarının kalabalık bir şekilde bayramlaşmaya katılmalarıydı. Çok sayıda aday adayı adeta gövde gösterisi yaptılar. Her iki Bakan bayramlaşmanın ardından Harran veAkçakale ilçesine hareket ettiler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.