banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

AK Partilileri buluşturan toplantı

AK Parti Şanlıurfa İl Danışma Meclisi toplantısı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, İl Koordinatörü Ahmet İnal, İl Başkan vekili Erkan Sözen, İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, İl Gençlik kolları Başkanı Av.Osman Uludağ, İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, AK Parti İlçe Teşkilatları, Gençlik ve Kadın Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkan ve üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ve partililerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti İl Başkan Vekili Erkan Sözen, İl Başkanı Yusuf Eğilmez’in bir yakınının vefatı nedeniyle katılamadığını belirterek, bu seçimde tek rakiplerinin küresel sermaye olduğunu söyledi.

Bir kahramanımızın elini sıkmaktan onur duyduk

Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)’nin hazırlamış olduğu programlara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ile birlikte İl Başkanı, Yardımcılar, Kadın ve Gençlik Kollarının katıldığını belirten AK Parti İl Başkan Vekili Erkan Sözen, “İlçe Belediye Başkan adaylarımız için çalışmalar Genel Merkezimizde yapılıyor. Genel merkezimiz veya İl başkanımızın dışındaki bütün açıklamalar uydurmadır, ciddiye almayınız. Geçtiğimiz hafta sonu Dış İşleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ilimize geldiler ve Harran konteynır kentte incelemelerde bulundular. Komşu ülkeler Dış İşleri Bakanları ile toplantılar yaptılar. Bir kahramanımızın elini sıkmaktan onur duyduk” dedi.

“Teşkilatımızın bütün elemanlarının sahaya inme, mücadele etme vaktidir. Tribünlerde oturup ahkam kesmeye, küsmeye vaktimiz yok” diye İl Başkan vekili Sözen, “Hiçbir şey yapamayan bile, muhalefete oy verecek 1 kişiyi AK Partiye oy vermeye ikna etmelidir. Takvimimize yazıp seçime kadar kaç kişiyi kazanmışız bakalım. Bütün dünya Müslümanlarının, ezilenlerin gözü üzerimizde. Başarılı olmamız için dua ediyorlar. Bize düşen ise gayret etmektir. Bu seçimde asıl rakibimiz, bağımsız özgür Türkiye’yi hazmedemeyen ve savaş açan ‘Küresel Sermaye’dir. Karşımıza geçenler ise, küresel güçlerin, küresel sermayenin temsilcileri, muhalefet partileri ve paralel devletçileridir. Bir bağımsızlık savaşı veriyor ve ciddiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

10 yıllık AK Parti döneminde özgürlüğümüze kavuştuk

Sözen, konuşmalarına şöyle devam etti;

“Eskiden klasik bir ‘Muz Cumhuriyeti’ idik. 10 yıllık AK Parti döneminde özgürlüğümüze kavuştuk. Yeni Türkiye’yi ‘Ananas Cumhuriyeti’ yaptırmayacağız. Bu seçimi de, bundan sonrakileri de kazanacağız. Seçim sürecinde temiz, etik, hikmetli, özverili, barışçıl, azimli bir siyaset çalışması yapacağız. Bir Kurtuluş Savaşı verdiğimizin bilincindeyiz. Ne olursa olsun; barışın, özgürlüğün, zaferin peşini bırakmamalıyız.”

Biz buradayız

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ise, “Urfa seçimi bekliyor. İlçe Belediye Başkan adaylarımızın belirlenmesini bekleyelim ama bizim çalışmalarımızı sürdürmemiz lazım. Her gittiğimiz yerde, ‘biz buradayız’ deyip hatırlatmamız lazım. Artık bu toplantı sonrası İlçe Temsilcilerimizle, Mahalle temsilcilerimizle birlikte çalışmalarımızı sıkı şekilde sürdürmeye devam etmeliyiz, vatandaşlarımızı aydınlatmalıyız” diyerek programları nedeniyle ayrılmak zorunda olduğunu belirtip salondan ayrıldılar.

AK Parti Şanlıurfa İl Danışma Meclisi toplantısı, İl Koordinatörü Ahmet İnal’ın konuşmalarıyla basına kapalı olarak devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.