banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

AK PARTİLİLER BU TOPLANTIDA BULUŞTU


 Huzurlu köyünde vatandaşların sorunlarını dinleyen milletvekilleri çözüm konusunda yapılması gerekenleri anlattı.
Şanlıurfa’nın Harran ilçesine bağlı bulunan Binizet Aşiretine mensup Huzurlu Köyünde düzenlenen yemeğe AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Mahmut Kaçar, AK Parti Şanlıurfa SKM Başkanı Süleyman Elgün, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Ali Akay ve ilçe Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Toplantıda açıklama yapan milletvekili Halil Özcan bizim davamızın asıl sahibi büyüklerimiz dedi. Özcan ‘’ Bugün Akçakale belediye başkanı ve meclis üyelerimizle seçim çalışmaları kapsamında bir araya gelerek istişare toplantısı yaptık. Bölge kararını vermiş ben bütün katılımcılara buradan teşekkür ediyorum. İsa amcamız dediğim gibi asıl dava sahibi odur. Biz burada bütün teşkilat olsun milletvekili olsun meclis üyeleri olsun bize sahip çıkan Allah rızası için dua edip davamıza sahip çıkanların emeğini ziyan etmeden birlik beraberlik için de bugünlerde sahada olmamız lazım. Hepimiz bu davanın içinde olduğuna göre biz bir yanlış yaparsak vebalimiz çok büyük olur. Özellikle Allah için çalışanların emeklerini ziyan etmemiz lazım. Başta kurucu başkanımız sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan olmak üzere, genel başkanımız, başbakanımız gece gündüz demeden çalışıp koşuşturuyor bizim sahada onlardan 10 kat daha fazla çalışmamız gerekiyor.
Sayın milletvekilimiz Mahmut Kaçar’da bu toplantıya özellikle katıldı. Akçakale belediye başkanımız, Akçakale, Eyyübiye, Haliliye ve Harran ilçe teşkilat başkanlarımız da burada. Ben tekrar milletvekillerimiz olsun teşkilat başkanlarımız olsun muhtarlarımız olsun kim bu dava içerisin de görev almışsa İsa amca gibi Allah rızası için bu davaya sahip çıkan destekleyen insanların emeklerini ziyan etmemiz lazım ’’ dedi.

Eyyübiye belediye meclis üyesi Hüseyin Yıldırım ise açıklamalarında şu ifadeleri kullandı. ‘’Bugün 7 Haziran seçimleri kapsamında bölgemizde huzurlu köyünde milletvekillerimiz Mahmut Kaçar, Halil Özcan belediye başkanlarımız, ilçe teşkilat üyelerimiz ile birlikte istişare toplantısı yaptık. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını cenabı Allahtan niyaz ediyorum. 7 Haziranda inşallah 12 de 12 yaparak Urfa’nın şanlı ismine yakışan bir sonuçla sandıktan çıkacağımıza inanıyorum.  Toplantımıza katılan belediye başkanımıza milletvekillerimize teşkilatımıza muhtarlarımıza ve kanaat önderlerimize teşekkür ediyorum.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.