banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

AK Partili Suat Kılıç CHP liderine Turgut Özakmanın Şu Çılgın Türkler kitabını okumasını önerdi

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç CHP lideri Kemal Kılıçdaroğluna kitap önerisi sundu.

Kılıç, CHP lideri Kılıçdaroğluna Turgut Özakmanın (Şu Çılgın Türkler) kitabını  okumasını öneriyorum. O çılgın Türkler olmasaydı, Kurtuluş Savaşı olmazdı. Sultan Alparslanın orduları 1071de Malazgirtte zafer kazanarak Anadoluya adım atamazdı. Fatih Sultan Mehmet gemileri karadan  yürütemezdi. Başardığımız ne varsa, hangi büyük projemiz varsa şu çılgın Türklerin eseridir. Ama Kılıçdaroğlu bunu anlayamaz dedi.

Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında Ladik ilçesindeki Akdağ Kayak Merkezinde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun, Başbakan Erdoğanın açıkladığı çılgın proje hakkındaki sözlerini eleştirdi.

İstanbulu bilmeyen adamın bunu bilmesi mümkün değil. Belediye Başkan adayıyken İstanbulun Kağıthanesine, Kağıttepe diyen Kemal Kılıçdaroğlunun anlaması hiç mümkün değil ifadesini kullanan Kılıç, şöyle devam etti:

İstanbula ikinci boğaz projesini açıkladık. İstanbulun çılgın projesini Kılıçdaroğlu, gerçekten anlamıyor. İzmire gidiyor, CHPli İzmir Büyükşehir Belediye Başkanını yanına çağırıyor. (İzmirlilere şimdiden müjdeyi veriyorum: Haliç yakında denize girilen bir yer olacak) diyor. Haliç nerede? Gelsin şimdi Ladik ilçesindekilere anlatsın Haliçin nerede olduğunu. Haliçin nerede olduğunu bilmeyen adamın İstanbula ikinci boğazı anlayabilmesi mümkün değil. İstanbula Boğaz Köprüsü yapılacağı zaman karşı çıktılar. Boğaz Köprüsünün satılacağı zaman da karşı çıktılar. İkinci boğaz köprüsü yapılmasına karşı çıktılar. Boğazın altından Marmaray Tüp Geçidini bitiriyoruz. 12 milyar TLlik bir proje. Şimdi Marmaraya da karşı çıkıyorlar. İstanbula üçüncü boğaz köprüsünü yapıyoruz. Projesi hazırlanıyor. Onlar ona da karşı çıkıyor. Karşı çıkmadıkları hiçbir şey yok. İstanbula ikinci boğazı Başbakanımız Çılgın Proje olarak anlatıyor. Ama anlaması için İstanbulu bilmesi lazım. Bilmeyenin anlaması mümkün değil. Diyor ki: Çılgın olduklarını biliyorduk. Ama, deli olduklarını bilmiyorduk. Günaydın... Hizmet etmek öyle akıllı adamların işi değil zaten. Akıllı düşünene kadar, deli köprüyü kırk sefer geçermiş. CHP lideri Kılıçdaroğluna, Turgut Özakmanın (Şu Çılgın Türkler) kitabını okumasını öneriyorum. O çılgın Türkler olmasaydı, Kurtuluş Savaşı olmazdı. Sultan Alparslanın orduları 1071de Malazgirtte zafer kazanarak Anadoluya adım atamazdı. Fatih Sultan Mehmet gemileri karadan yürütemezdi. Başardığımız ne varsa, hangi büyük projemiz varsa şu çılgın Türklerin eseridir. Ama Kılıçdaroğlu bunu anlayamaz. Niye anlayamaz, onu milletimizin ferasetine bırakıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.