banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

AK Partili Nebati Akçakale ve Harran’da seçmenleriyle buluştu

Günlük programına AK Parti Kadın Kolları  Başkanı Aysel Göncü ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte kahvaltı yaparak başlayan Nebati,daha sonra Şanlıurfa’nın Harran ilçesine giderek Seçim Bürosu açılışını yaptı.Nebati’ye AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr.Halil Özcan ve İl Başkanı Av.Zeynel Abidin Beyazgül de eşlik etti.

Kanat önderleri ve aşiret liderleri ile de istişare toplantısı düzenleyen Nureddin Nebati, karşılıklı fikir alış verişinde bulunup önerilerini dinledi.

Daha sonra Akçakale’ye geçen Nebati, ilçe kırsalında vatandaşlara hitab ederek AK Parti icraatlarını anlattı.

Bölge halkı ile sohbet edip sorunları dinleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nebati, Harran ve Akçakale ilçelerinde yaptığı konuşmalarda yöre insanlarına ‘akrabalarım’ diye hitap etti.

 

Emanetinize sahip çıkın

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk seçimde Başbakan yapılmadığını ve ardından Siirt’te yapılan yeni bir seçimle Başbakan olduğunu hatırlatan Nebati, “Siirtliler eniştelerine sahip çıktı. Tarihi farkla Erdoğan’ı Milletvekili yaptılar. Şimdi ben de Viranşehir, Ceylanpınar, Harran ve Akçakale başta olmak üzere tüm Şanlıurfa’nın öz evladıyım. Kent genelinde olduğu gibi, özellikle Harran ve Akçakale’de bize sahip çıkılması gerekir. Bu bölgedeki insanların büyük bir bölümü akrabam veya dostluğumuz var. Beni hepiniz tanırsınız, sözümüzde dururuz. Ben size Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun emanetiyim. Bu emanetinize sahip çıkın. 12 Milletvekili adayı ile beni Ankara’ya gönderirseniz, alnımız ak ve başımız dik bir şekilde Ankara’ya gider bütün sorunları en hızlı bir şekilde çözeriz” dedi.

     Yöre esnaflarını da ziyaret eden Nureddin Nebati, seçim sürecinin başladığı andan itibaren Şanlıurfa genelinde esnafının büyük desteğini gördüklerini belirterek, esnaflara teşekkür etti.

 

Esnaf kardeşlerimiz bizi bağırlarına bastı

Başta Evren Sanayi Sitesi esnafı, il merkez ve ilçe merkezlerindeki esnaflara minnet duyduğunu belirten Nebati, “Esnaf kardeşlerimiz bizi bağırlarına bastı. İnşallah önümüzdeki yıllar içerisinde birlikte birçok işe imza atacağız. Bizim bürokrasiye bulaşma, bürokrasi ile uğraşma şansımız yok. AK Parti hükümetlerinin başarılı olmasının temel sebeplerinden biri pratik olmasıdır. Burada esnafın talepleri konusunda gerek Büyükşehir Belediyesi gerek ilgili Bakanlar, hızlı bir şekilde taleplerin yerine getirilmesi konusunda gerekli adımları atacaklarıdır. Birlikte hareket ederek talepleri hızlı bir şekilde karşılamış olacağız. Bizi yalnız bırakmayan esnafa minnet duyuyoruz. Ufak tefek sorunlar var, dile getiriliyor, dinliyor ve not ediyoruz. Çözümü iş birliği içerisinde birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

 

Esnafın bize, bizim esnafa ihtiyacımız var

Siyasetçi ve esnafın her anlam birbirine destek olması gereken iki grup olduğunu vurgulayan Nebati, şöyle devam etti;

“Esnaflarla birbirine ihtiyacı olan 2 gurubuz. Esnafın bize, bizim esnafa ihtiyacımız var. Bu ister siyasal anlamda, ister ekonomik anlamda, isterse toplumsal anlamda olsun, biz birimizden ayrılamayız. Biz hem AK Parti olarak, hem de hükümetler olarak sizin emrinizde çalışmaya devam edeceğiz. Sizler de dualarınız ve desteklerinizle inşallah bizim enerjimize katkı sağlayacaksınız.”

Nebati, gezisi sırasında karşılaştığı bölge kadınları ile çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.