banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

AK Partili Meclis Üyelerinden Otobüsçülere ziyaret
Ziyarette Adil Saraç’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri Hümeyit Bilbay ve Yusuf Mert’ten oluşan heyet Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüsçüler Derneği Başkanı Abdülkadir Baykuş’u ziyaret ederek görüştüler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüsçüler Derneği Başkanı Abdülkadir Baykuş; “Sorunlarımızı dinlediler. Birlik ve beraberlik içerisinde Şanlıurfa’nın sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyorlar. Bu anlamada sorunlarımızı çözmeye çalışacaklar. Kendilerine Dernek Yönetimi arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Otobüs terminalinin bir şehrin aynası olduğunu dile getiren Şanlıurfa Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Adil Saraç; “Her yerde ve her zaman Şanlıurfa’nın hizmetindeyiz. Daha önceki dernek yönetimi zamanında yine buraya gelmiş sorunlarını dinlemiştik. O zaman sorunları Belediyede ilgili birimlere iletmiştik. Otogar esnafının ve otobüs firmalarının yine sorunları var. Sıkıntılarını dinledik. Hem kamuoyunda bu sorunları dile getireceğiz hem de Belediyede ilgili birimlere ileteceğiz. Bu anlamda memleketin her köşesinde, her bakımda ve yanlışın tarafında olmamak adına buraya gelerek sorunları bizzat yerinde gördük. Dernek yönetimine ve Basınımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Daha sonra AK Parti Belediye Meclis üyeleri ve Şehirlerarası Otobüsçüler Derneği Yöneticileri Otobüs terminalini birlikte gezdiler.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.