banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Küçük Çamurlu

AK Partili meclis üyelerinden muhtarlara ziyaret
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şube başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz; “Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şubesi olarak her zaman ki olağan toplantılarımızdan birini daha yaptık. Bu akşamda AK Parti Meclis Üyesi Meclis Grup Başkanı Adil Polat, Yusuf Mert, Hubeyt Bilbay, Mehmet Polat ve İsmail Dağbaşı derneğimize ziyarete gelmişlerdir Gelmelerinin en büyük nedenlerinden bir tanesi varoş semtlerdeki kat ittifakı ile ilgiliydi. Birileri 5 kat yaparken birilerine de 3 kata müsaade edilmediği bunun nedenlerini biz muhtarlara açıklama yapmaları istedik. Meclis olarak çok bir şey yapamadıklarını bu karaları meclis değil encümenlerin aldıklarını söylediler. Bir an evvel mağdur olan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi yönünde kendilerinden ricada bulunduk” dedi.

AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Grup Başkanı Adil Saraç ise bunu zaman zaman mecliste gündeme getirdiklerini belirterek; “Meclis toplantılarımıza sizin de katılımınızı bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.